Het is al weer bijna zover. De zomervakantie komt eraan. Voor de meeste mensen een fijne tijd.

Voor veel mensen met relatie twijfel een moment van bezinning. Vaak wordt er tijdens deze periode de figuurlijke “knoop” doorgehakt. Blijf ik bij mijn partner of beëindig ik onze relatie. Dit zijn geen beslissingen die je zo maar neemt. Het is echt belangrijk om hier goed over na te denken. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de mensen die scheiden er naderhand spijt van hebben.

(echt)scheiding, meer dan 50% krijgt spijt van deze beslissing

Stel jezelf daarom de vraag of scheiden de oplossing is van jullie problemen.

Weten jullie dat niet zeker, dan is het wellicht goed om te onderzoeken of jullie relatie een nieuwe kans verdient. Er zijn veel instanties die je hierbij kunnen helpen. Op de website van Two2Tango kun je (samen) jullie relatie in kaart brengen en bekijken op welke onderwerpen wellicht verbeteringen zijn te behalen.

Gaan jullie uit elkaar?

Een scheiding is onvermijdelijk. Misschien ben je boos, verdrietig, verbaasd of heel opgelucht? Allerlei emoties zullen voorbij komen, hoogstwaarschijnlijk gevolgd door de grote vraag: En nu?

Bij een scheiding moet vaak veel meer worden geregeld dan mensen denken. Er moeten bij de afhandeling van de scheiding financiële, praktische en fiscale zaken worden geregeld. Hoe gaat het met de kinderen?

Er komen vast heel veel vragen bij je op.

Om jullie op weg te helpen met de juiste informatie organiseren wij in samenwerking met onder meer Vita-Amstelland, Lisanne van Wassenberg (familierecht advocaat), Nhowmediation en andere professionals het Themacafé relatie en (echt)scheiding “Uit elkaar gaan en nu?”

Er vindt een Themacafé plaats donderdag 8 juni 2017 om 20.00 uur Buurtcentrum “De Bolder” Groenhof 140 in Amstelveen. Voor informatie zie ook de informatie op facebook

Kijk voor meer informatie op de site van nhowmediation. Bellen mag ook 06-54377806

nhowmediation Themacafé echtscheiding