Wat kost een Mediator, Conflictcoach, Trainer, Vertrouwenspersoon? Wat zijn de tarieven?

Vaak krijgen we de vraag. Wat kost een echtscheiding bij jullie? Het is voor ons lastig om van te voren een inschatting te maken van de prijs van een mediation traject. De duur en intensiteit hangen af van het conflict, het aantal partijen en soort conflict. Wij zullen een traject niet langer laten duren dan noodzakelijk. We zullen tijdens een eerste intake/ kennismakingsgesprek wel proberen een indicatie te geven van de te verwachten kosten. Nhowmediation levert dienstverlening op maat.

nhowmediation Tarieven

Mediation, Conflictcoaching en Training hebben allen hun eigen invulling en tijdsduur.

Voor conflictcoaching kunnen we tijdens het eerste kennismakingsgesprek een prijs afspreken per sessie en eventueel het aantal sessies afspreken.

Trainingen zijn maatwerk. We zullen na overleg en inventarisatie van de wensen een prijsafspraak maken op basis van een offerte.

Zie voor een prijsindicatie het tarieven overzicht.

Tarieven nhowmediation

Kijk hier voor de actuele (basis)tarieven

Voor (echt)scheiding gelden afwijkende tarieven. Er kan ook gekozen worden voor een pakketprijs. Kijk voor de tarieven (echt)scheiding.

Voor informatie neem dan vrijblijvend contact op. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kwaliteit staat voorop in onze dienstverlening.

kwaliteit nhowmediation

Natasja Huisman is ADR Full certified (family)mediator, conflictcoach en master negotiator

Algemene Voorwaarden Nhowmediation

Privacy Verklaring Nhowmediation