Ben je nieuwsgierig naar de persoon achter Nhowmediation?

Nhowmediation Natasja Huisman

Natasja Huisman Nhowmediation

Ik ben Natasja Huisman. Ik ben (Familie)Mediator, Conflictcoach, Trainer, Externe Vertrouwenspersoon en Ondernemer.

Als klein kind had ik al een hekel aan conflicten en ruzie. Samen leven is niet altijd makkelijk. We leven samen in gezinnen en families. We hebben te maken met buren, werkgevers en met tal van overheden en instanties. Regelmatig ben ik mijzelf tegen gekomen. Conflicten zijn onderdeel van het leven.

Ik hou nog steeds niet van conflicten, maar ik heb er mee om leren gaan. Laat mij jou ook helpen met het oplossen van jouw conflict.

Ik zie mijzelf als een gedreven energieke ondernemer, die graag balanceert tussen de harde en de zachte kant van de mens, met een gezonde dosis kennis en ervaring.

Als mediator geloof ik dat de beste oplossingen vanuit de mensen zelf komen. Mijn doel is om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor elke partij, met een blik op de toekomst.

Dagelijks daag ik mezelf en anderen uit om buiten de kaders te denken en te stappen. Grenzen te verleggen. Ik doe dat met veel enthousiasme en doortastendheid. Hierdoor dring ik snel door tot de kern. Ik help mensen hun eigen talenten te ontdekken en daardoor te helpen hun persoonlijke- en werkleven te ontwikkelen Mijn werkwijze kenmerkt zich als energiek, enthousiast, klantgericht, professioneel, resultaatgericht, overtuigend en betrokken.

Wil je meer weten over mijn opleidingen en werkervaring dan nodig ik je uit een kijkje te nemen op mijn Linkedin profiel.

Ik wil graag een goede werkrelatie met je aan gaan, daarom is een persoonlijk kennismakingsgesprek zo belangrijk.

Of wens je meer bedrijfsinformatie over Nhowmediation

NhowmediationNhowmediation is de plek waar je terecht kunt voor al je vragen en problemen rondom conflicten. Natasja Huisman is een ervaren en deskundig (familie) mediator, conflictcoach en trainer.

Samenwerken en verbinden zijn toverwoorden voor een succesvolle onderneming.

Nhowmediation is aangesloten bij het ADR- Register. Het onafhankelijke internationale register voor mediators, conflictcoaches en onderhandelaars. ADR Register certificeert wereldwijd ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en is 100% onafhankelijk. ADR practitioners voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels | procedure vereisten en vallen onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing | arbitrage.

Nhowmediation levert dienstverlening op maat en gaat graag met je in gesprek over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Conflicten raken je persoonlijk. Vertrouwelijkheid is daarom heel belangrijk. Neem vrijblijvend contact op!

Natasja Huisman

KVK 52908259
Vinkeveen
T: 06-65377806
M: natasjahuisman@nhowmediation.nl

Reviews: Nhowmediation lees hier de ervaringen.

Nhowmediation in het nieuws

NhowMediation Groene Venen

Artikel in Magazine Stichting Veilig Onderwijs (pagina 9 en 10)

Artikel in Stad Amersfoort

Disclaimer Nhowmediation

Algemene Voorwaarden Nhowmediation

Privacy Verklaring Nhowmediation