Je hebt het besluit genomen om de relatie met je partner te beëindigen of als je nadenkt over een (echt)scheiding. Vanaf het moment dat de beslissing genomen is, komt er heel veel op je af. Kun je nog wel in het huis blijven wonen? Hoe moet het met de kinderen?

Hoe houd je nu overzicht in deze hectische periode, waar zoveel geregeld moet worden en hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt? Dit is niet eenvoudig, zeker niet als je ook nog in een emotionele achtbaan zit.

Je belandt in een hectische periode, waarin er verschillende lastige zaken opduiken waarover je zult moeten nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen. Hoe fijn is het dan als je de juiste deskundigen kunt raadplegen, die je daarbij kunnen helpen.

Wat zijn de juiste juridische stappen die je – in jouw geval – het beste kunt zetten?

Kan een mediator helpen, zeker als je kinderen hebt? Hoe zit het met je financiële situatie en wat gaat er allemaal veranderen?

echtscheiding kinderen

 

Tijdens de bijeenkomst kun je – naast informatie/presentaties – ook onder vier ogen – kort je privésituatie bespreken. Scheiden doet lijden, maar met de juiste hulp kan het je veel ‘gedoe’ besparen.

Themacafé (echt)scheiding Uit elkaar gaan en nu?

Op dinsdagavond 21 maart as. start om 20.00 uur in Gezondheidscentrum “de Waterlinie” Koningin Maximalaan 30, Uithoorn, een editie van het Themacafé: relatie en (echt)scheiding. Eerst zullen er korte presentaties worden gegeven door diverse (ervarings)deskundigen van organisaties als Vita Amstelland, de Groot Douma Vosmeijer advocaten, Nhowmediation. Daarna kunnen je vragen stellen aan deze en andere deskundigen zoals van Two2Tango.

Deze avond is gratis en je bent vanaf 19.45 uur welkom

Themacafé relatie en (echt)scheiding

Voor meer informatie www.nhowmediation.nl of bel 06-54377806

Wij zullen regelmatig themacafés organiseren waarin onderwerpen aan bod komen over relaties en (echt)scheiding. Tijdens deze bijeenkomsten zullen diverse (ervarings)deskundigen aanwezig zijn om je eerste vragen te beantwoorden.
De cafés zijn gratis en bieden je informatie en overzicht.