Uit elkaar gaan, is nooit leuk. Je belandt in een hectische periode, waarin er verschillende lastige zaken opduiken waarover je zult moeten nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen. Hoe fijn is het dan als je de juiste deskundigen kunt raadplegen, die je daarbij kunnen helpen.

Wat zijn de juiste juridische stappen die je – in jouw geval – het beste kunt zetten?

Kan een mediator helpen, zeker als je kinderen hebt?

Hoe zit het met je financiële situatie en wat gaat er allemaal veranderen?

In het Themacafé kun je – naast informatie/presentaties – ook onder vier ogen – kort je privésituatie bespreken. Scheiden doet lijden, maar met de juiste hulp kan het je veel ‘gedoe’ besparen.

Denk je erover om je relatie met je partner te beëindigen of aan een echtscheiding? Op dinsdagavond 16 februari a.s. start om 20.00 uur in Dienstencentrum Ouderkerk, Diedrick van Haarlemstraat 3, Ouderkerk a/d/ Amstel, een editie van het Themacafé: relatie en (echt)scheiding.

Eerst zullen er korte presentaties worden gegeven door diverse (ervarings)deskundigen van organisaties als Vita Amstelland, Lamers de Groot advocaten, nhowmediation en MK. Daarna kunnen je vragen stellen aan deze en andere deskundigen zoals van Two2Tango.

Deze avond is gratis en je bent vanaf 19.45 uur welkom.

Wil je meer informatie. Neem contact op 06-54377806