Anoniem / Samenwerkingspartner

“geduldig zakelijk doortastend supermediator…”

Ik ken Natasja al een aantal jaren en doe heel graag zaken met haar.
Ik weet dat zij hart voor haar werk heeft en kwaliteit levert waarbij zij altijd blijft kijken naar de belangen van de partijen. Ze heeft een zakelijke insteek en meer dan genoeg kennis van zaken.

Theo van Dun

“Super deskundig…”

Zij is zeer deskundig en is altijd bereikbaar. Natasja kan heel goed problemen terugbrengen tot de juiste proporties en partijen adviseren waardoor zij tot een oplossing kunnen komen die voor partijen een oplossing bieden. Natasja kan ik als geregistreerd mediator van harte aanbevelen!

Anoniem/ Samenwerkingspartner /Verwijzer

“samenwerkingsgericht; betrouwbaar; professioneel en toch persoonlijk; doorzetter…”

Cliënten die ik naar haar verwezen heb (verschillende persoonlijkheden) waren erg tevreden over haar manier van benaderen (geduldig; betrouwbaar; secuur) en het geleverde werk. Voor mij is Natasja, als samenwerkingspartner, heel laagdrempelig in verschillende opzichten.

Anoniem

“Krachtig, doorzetter, enthousiast, professioneel…”

Natasja is als onderneemster erg breed. Door haar ervaring en goede kijk op het leven weet zij als geen ander om te gaan met conflicten en hier coacht zij erg goed bij.

Sharon Blijd

“kundig, warm, ondernemend, doorzetter….”

Ik heb Natasja leren kennen als een open, ondernemende vrouw. Ze is eerlijk in wie ze is en wat ze doet. Ze heeft verstand van zaken en zoekt de verbinding. Dit is te zien in de activiteiten die ze organiseert zoals de Open coffee Amstelveen en echtscheidingscafés.